Bersama suami

Hi nak tanya la. Soalan mybe sensetif tpi nk thu je.kalau ada luka jahitan kat bawah . Bila nak bersama sakit tak. Sy masih takut nk bersama suami sbb masih takut huhu..

3 Balas

2w ago

ok terima kasihh

saya ada tengok penerangan sorang doc ni, dia kata first time nak bersama selepas melahirkan mmg akan ada rasa takut. bila rasa takut, miss v tu takkan keluarkan cecair so akan kering. bila kering lagi buat rasa sakit. so cara doc tu bagi, gunakan gel untuk kurangkan rasa sakit tu baru boleh bersama

4w ago

tu lar. bila takut cecair tkde. tpi klau nak pakai cecair lain pn still takut nak bersama huhu.. kesian suami 😅

kalau masih sakit mmg takut nak bersama sis. kalau tak sakit boleh je. janji kita kena turn on dulu. kalau kering mmg sakit

3w ago

takut kenapa