Tak bersama suami

Maaf klu soalan sensitif… sy pun tak thu nk tny sapa sbb segan nk tny. Sy tak boleh nk bersama suami sbb rsa sakit dan kering. rsa takut pun ada sejak lps bersalin ni. anak dah nk msuk 11 bulan. sy menyusu badan.. adakah itu boleh buat jdi kering ke sbb hormon tu? dah cuba utk bersama tpi still tak boleh even dah cuba pkai lubricant. ada pernah mcm sy ke boleh bantu?

12 Balas

masa sis brsama tu ada takbuat benda yg boleh bgi sis rasa gairahh ? syaa 2thun lebihh tk brsamaa sbb kami suami isteri rancang tapi alhamdulilah suami saya dia bagi sya gairah ngn dia dlu apa smua bgi basah btul2 bru dia tkde kering , memula saya cmtu gakk kering tpi benda ni suami kena bnyakk mainkn peranan bgi isteri dia btul2 rasa gairahh brnafsu tkleh terus naikk je memang akn jdi cmtuu . cubalahh caraa yg boleh buat sis basahh abis nanti lama2 mesti okey smula cuma kena ngn caraa suami layan sis tu je kalau lyn biasa2 pastu terus main tu jgkk boleh jdi punca sbb nya kegairahan sis tk smpai tahap lgii .

Macam mana eh nak ckp …. Awak kalau lama x main ngn suami … nanti lama2 hubungan tu jdi hambar …. Laki ni kalau boleh hari2 dia nak sbb nafsu bab tu tinggi …. Macam ni lah saya suggest awak mkn Ubat yg dtg kan gairah awak …. Xpon mintak hubby bawak gi bercuti relex2 kadang kita penat pon boleh jadii kering xd air ….Kadang2 kita x enjoy pon boleh jdi punca air kering…. Cuba awak suruh hubby buat awak stim dlu …. Sblom main tu pasang la dlu lagu ke suruh hubby wangi2 dlu then suruh dia buat ringan2 dlu kt awak ☺️

Maaf klau suggestion sy agak melampau. Cuba beli vibrator dan main dulu sampai keluar air sebelum bersama suami. Sy dulu pun mcm awak xpernah rasa nikmat bersama dan mmg takut utk bersama sbb kering dan sakit yg amat sngt. Foreplay mcm mane pun xboleh stim. Mungkin suami xpandai kot. Lepas tu sy beli vibrator try sbb sy nak test klau mmg mesin sy ni rosak ke ape. Rupanya bukan rosak cuma xbetul foreplay sbb tu xnaik feel. Cuba try main vibrator ngan suami as foreplay. Semoga boleh membantu.

2w ago

search kat shopee byk je yg ok sis

Masalah sis ni sebijik mcm sy, kdg2 menangis sbb xsmpai hati tolok ajakan suami dan layan dia dgn terpaksa sbb mood utk bersama tu tkde .. skit yg terlampau n air pun xkeluar.. mmg xrasa stim mcm awal2 khwin lepas beranak.. ank sy skrg 9 bulan.. buntu fikir kenapa tiba2 jd xstim dan sakit sgt2 bila nk bersama mcm kena toreh pisau ..harap ada jalan penyelesaian.. kalau stress tu mgkin slh 1 sebab

kite senasib la sis, tp sy belom melahirkan anak lg , tgh pregnant 8 bulan tp jarang sgt bersama , sbb kering xde air lgsung , lpstu suami sy lak sejenis x nk foreplay sy lama2, dia cpt tegang tahu nk terus jolok je , mmg sakit sy rasa bila main tu, xde ghairah lgsung dh la tgh pregnant, dia je tahu nk puaskan diri dia sy ni tak puas langsung

kekdg sbb hormon dan stress byk brfikir pun blh jd mcmtu.. dan satu lg kena tahu urutan bg wanita dkt peha dan pd point trtentu.. supaya tidak alami.mati putik

Dapatkan mood+vibe dulu sis, kosongkan fikiran, then ask husb to helps foreplay. Don't stress ya mommy

hormon tu sis dan kalau guna lube pun kena extra foreplay untuk build up mood dan elakkan stress

try ubah lokasi. mungkin checkin hotel ke g honeymoon ke... hidupkan suasana, InsyaAllah will get more!

2w ago

suka ajak husbnd jln2 cari mood nemon. tp masa dalam pantang ritu tukang urut ada kata bab mati putik. dia urut bahagian peha n betis saya masa tu tp ada jugak awal2 tu tkot nk bersama sbb ngeri ngn luka n sakit tu.

hormon. kena extra foreplay, create mood, no stress.