Bersama Suami Selepas Bersalin

Hi mommies, sorry soalan sy agak sensitive sikit. Mommies start bersama lepas berapa hari ye? Sy takut sakit hehe, takut luka. Org kata bersama slps bersalin ni sakit. Kesian kt suami?

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Elakkan untuk bersama selama 100 hari atau lebih dari itu. Cause first jadi ibu ni, kita akan rasa terlampau letih sebab baby lagi and else. then rehatkan dulu rahim kita sementara bg dia bercuti rehat. cause baru lepas bersalin its take time to heal. Sebab tu ada yang tak sampai anak 5-6 bulan dah pregnant. Dr pun ada cakap pada saya elakkan bersama sehingga 100 hari. kena pantang ya

Baca lagi

Suami yang patut kesian dekat kita yang rabak beranak ni hehehehe saya lepas 100 hari .. mmg sakit tapi sekejap je

1y ago

@mommy SMA la sis mcm Sye skrg tknmpk jalan vagina 😅 risau yg amat .. skrg sis dah oke ke .. Sye sllu fikir mcm" Smpai BT saya stress 😭

Sy baby dh nk msuk 4 bulan bru onnn😂