Bila bersama suami

Hi mummy’s, nk tnya kalau czer berapa lama korang pantang bersama suami ? Saya czer darah pun dah kering luka pun dah sembuh tapi sy masih takut + gerun lagi nk bersama suami , contoh kalau kita bersama suami luka dlm tu ok ke ? Luka tu tk terbelah balik ke walaupun dah sembuh ? Ghisau lah mcmni 🥲 #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom #seriusnanya

1 Balas

atas kita, kalau awak ready n suami pun okay takpa. mcm saya lambat , 3bln lebih kot baru bersama, sllu yg paling risau bersalin normal la, mcm kita czer okay sikit just scary tuh tipu la takda, rasa mcm first time balik .

4mo ago

Haah betul tu , walaupun czer tapi otak ni fikir mcm2 takut terbelah balik ke apa