Bersama suami

Hi moms, sy lepas bersalin september 2023 hari tu secara normal, luka jahitan pun agak okey sudah..cuma sy masih takut nak bersama suami lg...ada yg dh bersama suami dh ke? Takut luka jahitan terbuka balik...#firstmom

1 Balas

Saye lepas bersalin, lepas 3 bulan da bersama suami. Memule memang agak seram. Cumenye jangan ganas sangat kalau takut. Daging kat jahitan da tumbuh sempurna kan? Dan memule memang akan rase sakit or tak selese. Saye sampai 7 bulan ni pun masih ade terase kekadang. Tapi pape pun kalau awak masih ragu2, berbincang laa dengan suami.