Buka buku di klinik swasta

Hi , nak tanya kalau nk check up di private clinic mmg akan dapat buku pink tu And rekod kita semua dlm tu sama mcm gov clinic tak ? Sebab ada terbaca , tiap bulan check up private,tp takde buku or rekod apa-apa. So bila ada masalah and di refer ke gov hosp akan jd big problem . Risau pulak. Pls help sbb dalam dilema.

4 Balas

Checkup private sepatutnya ada buku jugak, tapi buku tak sama mcm gov punya . Tapi kalau awak plan nak bersalin gov hospital , kena buka juga buku pink kerajaan walaupun monthly nak buat checkup dekat private . Hope this helps ❤️