buku pink

Hai sis.. sy nk tny pengalaman sis semua.. kalau buka buku dekat klinik swasta so kte kne buka buku pink dkt kk jgk ke? Sbb kalau nk bersalin dkt hospital gov kena ade buku pink or buku yg kte check up dkt klinik swasta pun boleh?

2 Balas

Hi sis, saya tnya kkia td ttg topik yg sama.. kata misi kkia , if u plan nak beranak di GH better terus registration buku pink di kkia tp kalau mmg dh plan nak beranak kat private so just start check up di hospital swasta yg sis dh choose ye

Sy plak ad tny kt nurse msa ahd hritu . Dy ckp blh je.. Tp klu ank first elok bukk kt kk.klu nk kt swsta jugk kena pstikn klinik tu mmg untuk ibu mngndung n ada buku pink