buku rekod mengandung

Salam.. Sy cume nk dpt kan kepastian.. Every month sy checkup baby di klinik pakar perbidanan,tpi lepas checkup sy tak akan bawak balik buku rekod tu.. Bila sy pergi klinik kerajaan nk buat buku pink , nurse sana ckap tak payah buat dua buku, saat nk bersalin nanti amik saja buku rekod tu bawak pergi hosp gov.. Tapi saya dalam dilema ni , kalau sy mintak buku rekod tu dkt klinik swasta tu dia bagi ke? Sbb risau dorang nak kite bersalin under klinik dorang jugak.. Due date sy akhir bln 5 ni.. Tema kasih sbb membantu sy .. ??

1 Balas

Better bwa seja sist..tkut keperluan jga nnti..sbab hsptal gov prlu bku pink rujukan sist nnti..bwa je yg sist bwt dkt hsptal swasta tu..nurse ckp mcm tu spyah xbyk krja sist nnti