iberet

Nak tanya kalau makan iberet memang akan muntah loya ke? Teruk sangat dah ni tiap kali makan mesti muntah.. Makan before tidur esok pagi nya muntah2

11 Balas

Kalau muntah mintak tukar ubat kat misi . Sy masuk 2bln makan obimin muntah tp hb cantik , misi suh mkn maltofer tp hb drop , sy mintk tukar nk mkn obimin tp misi bg zincofer dh msk 6bln hb naik skt demi sikit . Kena cpt tukar tkt nt hb drop

Sis biasa ada gastric? Saya jg tak boleh makan iberet wktu malam. Jadi saya ganti pagi bangun tdr lgsg makan, tgg 1 jam baru sarapan. Tp sometimes da rasa mulai tak kembung perut lgsg sarapan tak tunggu 1 jam lg. Sis boleh coba.

Saya mkn iberet muntah smp rasa nak pitam.. mkn zincofer lak gastrik... skg makan maltofer or new obimin jela doc kasi..huhu

Tukar ubat yang 4 jenis mintak kat kk , nak makan ubat tuh minum dengan ayaq sunquik

Sy iberet ok. Zincofer tak. Try makan dgn air oren. Maybe ok sket kot.

Ye mmg muntah...skrg mkn ubt yg Klinik bgi dlm kotak kecik je,3 tu je...

Sama la, sy teruk muntah mkn iberet. Last2 tukar ubat

Sy iberet ok..zincofer xle bawa bincg

Sy mkn ok je. Mgkin x sesuai dgn awk

Sy iberet ok.. Kalau zincofer yg xok