Pengambilan ubat IBERET

Assalamualaikum mommies! Nak tanya bila waktu yg sesuai untuk makan iberet ye? Sebab saya makan time pagi lepastu makan pape mesti muntah😅 badan mesti rasa lemau je bila dah muntah. kalau ada mommy yg consume iberet jugak mohon share ye #firstmom #pleasehelp

1 Balas

waalaikumsalam. mmg seeloknya makan pagi sebelum makan pape. cuba makan dgn air masam, sunquick ke air limau ke. alas perut sikit dgn roti kalau lapar sgt. mcm saya akan rehat baring kejap sblm bgn buat kerja nak layan mual ubat tu 😂 dlm sejam dah ok. kalau tak tahan jgk, boleh try makan malam before tido. tp pastikan jarak dgn makan malam tu 2 jam sebelum. dah makan terus tido