Due bulan 9

Hi nak tanya kalau due bulan 9 dah boleh beli sabun dan lotion2 baby tak ? Sebab saye due awal bulan 9 tapi barang2 baby semue belum beli lagi.

26 Balas

boleh sgt dah beli barang baby tu sis. mcm sy anak ke 2,seawal 3 bulan sy dah beli barang baby sikit² setiap bulan. memang tak pernah pantang org² tua dulu yg ckp tak boleh beli barang baby awal². ngam sebulan sebelum nak bersalin,pkp 1. ibu mengandung tak dibenarkan masuk supermarket. nasib baik hampir 90% barang baby dah ada,husband sy tinggal cukupkan barang mana yg kurang. sy pun bersalin dgn senang hati walaupun masa tu pkp ketat sgt