Tilam baby

Due bulan 9 ade yang dah beli tilam baby tak ? Korang beli tilam baby dekat mane ye boleh share tak harge dan quality serta shop yang korang beli. Saye ade survey dekat shopee tapi harge macam mahal sangat 😂

22 Balas

Sy beli dkt shopee..tp berkualiti sis.. and blh dibasuh ade sarung.. seller ni pn baik die hr2 follow up make sure kte dpt brg btl.. harap membantu.. tilam travel bonda shopee die.. sis blh tgk review2.. dgn die je 2 set tilam sy beli.. 1 set lengkap tilam, and lg satu nesting.. sb sy xgune baby cot

saya beli set tilam baby dekat padang besar ,harga rm30-rm35 sahaja.bole la untuk letak baby.kebetulan husb kerja dekat sana.dia terus beli...sesuai letak dalam katil bby ataupun letak dibawah.❤️heheh ni harga yg mampu milik la utk yang cari harga bajet..saya cuma share...

Saya baru semalam beli baby mattress jek, sekali 2 bolster, 1 bantal mahkota & kelambu dari shopee harga RM71.50.. sebab fikir saya pantang kat ruang tamu nanti & bukan bilik saya di tingkat atas,, sebab baby cot bed boleh beli kemudian tak nak beli dalam rush

Saya plan nk beli dekat JJ ( kedai bundle Jepun) kat Bangi. Barang dia elok2 lg berkualiti harga pun murah. Kalau awak ok bli brg bundle lah. Jgn risau kedai ni dh bersihkan semua brg yg dijual. Boleh je basuh semula sebaik saja brg dibeli ☺️

saya beli dekat Tik tok.tilam siap ada kelambu, bantal peluk 2 dan bantal baby 1...harga dalam 30lebih atau 40 mcm tu..lupa dah😁cuba lah sis tengok2 dekat tik tok banyak jenis ada..

tilam yg letak katil tu ke tilam/toto baby yg alas tu? klu jnis toto skali bantal kepala & bntal peluk, sye bli brand tollyjoy rm42.90..

sya x beli... buat sendiri je.. tgk kat YouTube.. cdg nk beli... tapi mahal sgt pla... so sya buat la... beli kain n kapas je.. done...

jgn beli kecik sangat saiz, nanti pakai kejap je.. tp kalau tak kisah berganti² barang baby ok je😆 panjang normal baby lahir 50cm,

beli kat ... GM kalau stay klang laa...dapat tilam dan bantal 3 tilam kekabu... 2 peluk 1 utk kepala... harga pun ok RM60 je

kalau tilam saya beli brand baby love dkt manjaku pun ada . kalau katil saya beli katil elektrik boleh swing tu dkt shopee