worries ?

Nak tanya kalau berat badan hamil 5 bulan naik 2kg , normal tak ? Dah masuk 5 bulan ni berat badan makin menjadi pula?

5 Balas

Klu naik byk doktor akn suh check bp dan kencing seminggu 2 kali kat clinic. Takut ade kne hypertension. Ni case klu reading minum air gula normal, if not mgkin kne check gula la kot

sya msok 4bln smpai 8bln sentiasa naik 2kg stiap kali checkup..misi xmrah pon cuma kena on bp weekly ja laa😂xp skrg dah bsalin..rindunya moment😌

sy berat x naik.. statik ja.. mcm mna nk bg naik ye? mkn lalu tp brt x naik.. sama ja masa mula buka buku haritu.. skrg 15 week

3y ago

sy masa mula bkk bku pun berat statik smpai la ke 20week sis. skrg 29week bru la nk naik. tu pun naik sbulan 1kg.

Berat badan normal naik setiap bulan 500gm or 1kg..lebih dri tu dlm jangka masa brturut2mmg kna marah nurse..😂😂

27w,brt naik hampir 4kg..dpt la crmh nurse.. Xtaw mna silap ya, mkn mcm biasa je pun.. Mgkin kurg snman kot😂