Berat Badan Turun

Normal ke mula2 timbang 95 now dah 5 bulan berat badan turun 2kg. Smlm baru timbang dah turun 88 kg

2 Balas

Salam.. Ms sy mengandung.. Berat bdn sy hnya naik 5kg je.. Mmg ms sy mengandung 1-7bln berat bdn xnaik2 wahal turun.. Makan xda la kurang.. Sama je.... Tp selepas 7 bln bdn sy naik sikit n mula la nampak kembang sana sini.. Kalau tak sebelum tu org tak tahu sy mengandung🤭🤭.. Alhamdulillah sepanjang sy mengandung tiada kencing manis@darah tinggi.. Baby boy pun selamat lahir.. Pd thn lepas ms PKP hehehehe..

Ade alahan?