BERAT BADAN MENURUN

hi mommies , nak tanya normal ke kalau nak masuk 8 bulan ni berat badan menurun tapi turun tak drastis sangat cuma 500gm je :( , tapi scan semalam berat badan janin dah naik 2kg . hmmm#bantujawab #firstmom

1 Balas

berat kita tak sama dgn berat janin. boleh jadi berat janin naik tapi berat kita statik/turun. macam saya dulu turun sampai 3kg tapi berat janin naik berterusan dan doktor pun kata takde masalah selagi tak jejaskan kesihatan