Berat badan

Nak tanya, kalau bagi ibu yg obesiti, kena kawal pemakanan ke masa mengandung? Kena turunkan berat badan ke ? Tp penah dgr kalau mengandung berat kena naik, tak digalakkan untuk lose weight. Saya buntu la. Tak tahu nk diet ke nk makan mcm biasa 😅

9 Balas

Sya obesiti,mula2 mengandung brt turun 4 kilo,skrng dh 7 bln dlm msa 7 bln tu bru naik 4 kilo kembali ke berat sblm mengandung,1 bln cuma naik 200 gram hingga 300 gram je