Perlu ke turunkan berat badan Ketika mengandung

Perlu ke turun kan berat badan? Sebb saya skrg ni dah obesiti 31 BMI.. ada tak tips untuk turunkan berat badan.. baru 26 weeks mengandung 🥰 #firs1stimemom #firsbaby #plesehelp#ingintahu #bantusharing

1 Balas

rileks, xperlu turun pun. bahaya klu berat turun masa pertengahan trimester, akn effect pd tumbesaran kndungan. apa yg boleh ibu buat is kawal your weight. mkn sikit tp kerap, avoid fastfood, always hydrated.