Third Check Up

Hari ni check up ketiga, alhamdullilah kencing manis dh dpt kawal tp berat badan pulak naik lebih dlm tempoh sbulan nie. ? Mkn byk la nie, selera makan dh ada sejak masuk trimester ke2 nie.. Nak kena jge pemakanan lps nie. Ibu2 kalau ada tip utk mengawal berat badan semasa mengandung blh la share2.. ? #13WeekPregnant# #1stBaby#

1 Balas

Kita sama sis...berat naik konsisten .2x kna minum air gula...tahan telinga ja la...ahahaha...tp gula n bp sy okey...

4y ago

Sy bln dpn ada check up kena mnum air gula.. Xtau la mcm mne nti.. Hrap2 blh telan la.. Hahaa