Senaman untuk ibu mengandung

Kalau berat 67 tinggi 153 . Ada tips tak untuk ibu mengandunf 1 trimester ni , nak diet tak boleh haha so senaman apa yg better? Sbb doktor suruh turunkan berat badan tp jga makanan

4 Balas

Brisk walk, naik turun tangga salah satu senaman ringan. Nak lebih awak search je kat YouTube. Ada banyak. Soal diet pemakanan tu buat diet suku suku separuh. Cut sugar intake. Elakkan fastfood, junkfood, processed food. Amalkan real food.

1mo ago

tankiuuu 🤍

jaga makan lah. makan yg sihat2, manis tinggalkan, suku2 separuh

brisk walk atau kagel. tapi sy prefer kagel time baring pun boleh buat

1mo ago

tankiuuu