Berat badan

Nak tanya, kalau bagi ibu yg obesiti, kena kawal pemakanan ke masa mengandung? Kena turunkan berat badan ke ? Tp penah dgr kalau mengandung berat kena naik, tak digalakkan untuk lose weight. Saya buntu la. Tak tahu nk diet ke nk makan mcm biasa 😅

9 Balas

Kawal makan je .sy pn overweight jgk masa alah je trun smpai 6kg .lepas ada selara naik balik hahaha sbulan dlm 1kg lbih.now tnggu hari ni berat bdn mcm tu je x naik ,cuma trun dlm 2-300g mcm tu.