Berat badan

Nak tanya, kalau bagi ibu yg obesiti, kena kawal pemakanan ke masa mengandung? Kena turunkan berat badan ke ? Tp penah dgr kalau mengandung berat kena naik, tak digalakkan untuk lose weight. Saya buntu la. Tak tahu nk diet ke nk makan mcm biasa 😅

9 Balas

Sy sebulan naik 3kg😆membebel jgak doktor..doktor bg tips la balance diet..tips dia mkn nasi 1x sehari je. Breakfast 2keping roti+planta,tghri bihun,mee..mlm pstikan mkn sbelum jam 7...mkn nasi...sayur hijau wajib ambik 1x sehari...mlm klo lapar mkn buah2..