27weeks0days

Just nak tanya je, ibu-ibu start kira pergerakkan baby berapa week? Saya nurse dah suruh mula kira masa 26w4d, cucuk kancing gigi pon saya dah dapat

11 Balas

saya sebelum 28w kena kira kick. cucuk kancing gigi pun awal juga, masa 18w .

2y ago

diorg bagi awal semua. lagipun saya ingat mmg standard time week mcm tuh . tapi okay la, takda takut sbb saya mmg jenis takut jarum . settle awal ,lega juga. skrg saya da 32week da.