HAMIL SEMULA LEPAS KEGUGURAN ?

Nak tanya ibu² kat sini..lepas keguguran berapa lama ye nak lekat lagi ?

23 Balas

sy pnh kguguran jugak, tk period trus lekat, sy tk expect pon scepat tu, sbb kami ttc stahun lebih bru lekat, but tkde rezeki, sy kguguran, sy pantang dlm 2mnggu, mse pantang sy amalkan jamu nenek, mak mtua ade ckp tak payah pantang beria sangat, nnti tk lekat lngsg baru tawu ,lgpon doc ade ckp klu nk pantang ,pantang laaa, klu tknk, tkde masalah, sbb mse kguguran tu kndungan sy dlm 5-6 mnggu mcm tu, sy tkde buat dNc pon, kantung tu kluar sndiri, lepas pada tu, sy tk period, 2mnggu period delay, sy check upt, double line, tp kabur sgt, alhamdulillah skrg dah 6bulan, sy doakan sis cpt2 dpt baby 😊