Keguguran😭😭😭😭

Assalamualaikum, nak tanya kalau darah keguguran akan stop ambik masa berapa lama ye ? Sy harini dh masuk 9 hari 😭 takut🥺

4 Balas

Pengalaman saya dulu, gugur masa 6w. pantang sebulan (tp ada yg pantang 2 minggu). Darah betul² kering dlm masa 2 minggu mcm tu. Jgn rasa takut sis. Kita perbanyakkan doa. Sedih tetap ada, tp percaya akan ada rezeki selepas ni. InsyaAllah.. Saya doakan awak dipermudahkan segala urusan ya.🥰

Paling lama 2 mggu sis. In shaa Allah akan bhnti nnt tu ye. Jgn fkir byk2 tau sis. Rht byk ya 😊

3mo ago

Trima kasih

Saya keguguran 6 weeks. Tempoh darah kering 2 minggu. Dan berpantang pon 2 minggu juga

Trima kasih