HAMIL SEMULA LEPAS KEGUGURAN ?

Nak tanya ibu² kat sini..lepas keguguran berapa lama ye nak lekat lagi ?

23 Balas

2x period lekat balik.. Alhamdulillah. Anak dah 3tahun.. Sekarang tangah pregnant lagi.. Alhamdulillah

Gugur 4/12/19 ( 26 minggu) Pregnant semula 3/2/20 .. Alhamdulillah. Harap yg ni baby sihat sampai bersalin.

4y ago

Darah tinggi Masa pregnant.

3 bulan dan sy x d&c.. Doctor ckp ok.. Boleh pregnant dlm masa 3+ bulan lps miscarriage

Lepas gugur 2 bln prgnt blik, xsngka awl.... Memng kena cramah la dgn nurse 😬😁

sya gugur bln 1 2021. bln 3 2021 dpat tahu hamil semula.Alhamdulillah.syukur sgt²

Saya gugur 27/2/2019 Mengandung balik 6/11/2019 Sekarang dah 27weeks ❤

Saya gugur 13/3/19 saya ngandung bulan 11..skarang dh 6 bulan...

Spttnya kene tgu 2-3x haid. Tp sy xsempat haid, terus lekat..

3y ago

mase gugur tu berapa minggu?

saya gugur bln 4...bln 10 dh pregnant balik...

Sya gugur bulan 1,pregnt balik bulan 3..