susu Mana yg bagus

Nak Tanya ibu ibu semua...susu APA yg bagus untuk kandungan ye...sebb setakat ni sy mampu telan susu HL yg pure je...macam susu anmum atau Similac masih Susah nk terima..okay ke kalau minum susu HL je..minta pandangan ibu ibu semua...

10 Balas

Susu.hL pn ok je sis..mcm sy..sy xleh minum susu lain..pnh try sample yg sy pnh dpt.. last2 leh trima susu frisomum..sbb ianya vanilla n madu.. bg yg xleh telan susu or minum susu lain alami sembelit..leh try frisomum..

dari pregnant 1-3 Saya x boleh telan susu.. Saya Hanya bleh terima susu dutch lady kotak kecik biasa.. asalkan minum susu sis, sumber kalsium..

boleh je HL sis. yg penting nak kalsium utk badan dan baby. tapi kalau nak try susu ibu mengandung boleh cuba enfamama, sedap , x manis sangat

Sy mmg X suka minum susu Time pregnant husband pakse minum susu Sy cube minum susu+kurma Terus Okey rasa sedap je

HL saya tak pernah consisten. Boleh try n error sis. Susu farm fresh pun sedap sis

Susu hl pon okey.. cume nurse xsarankan minum anmum sbb banyak gula..

Mana2 je.. asalkan susu utk kalsium ibu dan anak❤️

Sy jenis tk mnum susu sngt tp frisomum sedp n tak muak

Any milk pon ok je. Jnj minum. 😅

Apa2 susu pun okay