Susu yg bagus untuk ibu hamil

Hai semua momy²..saya nk tnya susu apa yg sesuai utk ibu hmil ya..sy sekarang minum susu HL tu..bagus tak utk baby? Tq..#ingintahu

17 Balas

sye minum enfamama xpi smpai 20week je kot xsilap pastu dh xbole msuk sempt abz 1tin je pastu minum je perot memulas....smpai skrg sye bole msuk HL shja....skrg dh 32week alhamdulillah..

Orang cakap susu tu bagus tapi doktor cakap tak cukup untuk baby dalam kandungan. Susu tepung much better. Saya pun minum susu hl jugak, now tengah cari susu tepung hehe

Saya minum anlene punya fresh milk. Calcium content dia dua kali ganda dari susu lain dan tiada gula tambahan rasa pun sedap macam vanilla 🤗

2y ago

Macamni puan

Sy minum gotmek. Ada arabic gam dlm tu. Bau pun mcm gegula rabbit tp tak manis lgsg sbb lgsg tak ada gula dlm susu tu

saya minum susu lazzkurma ..kdg2 saya minum susu HL lowfat

Sy minum frisomum gold tp ramai kata wildan dgn hl ok.

Saya minum nespray je.. Kadang2 fernleaf

Sy minum Susu kurma farm fresh..💓

saya minum susu kurma farm fresh ..

Sy minum farm fresh kurma 😬😬