Contraction

Nak tanya, contraction ni rasa macam mana yer sebenarnya?? Sy skrg pregnant 30w 5d, anak pertama?.. Bila doktor tnya, dah ada rasa contraction x, sy macam blur2 nk jawab, sbb x tahu contraction tu rasa macam mana sebenrnya..huhu

4 Balas

Nak tanya... Kalu pregnant 26weeks tp rasa Keras2 tp xd rasa nk berak pon.. Just baby Keras2.. Selang 3jam cmue.. Xd apa2 ke..? Tp sblm ni sye ad kne tahan wad sbb bleeding skit.. Cmne yew..?

3y ago

sy pun 26w . baby kdg2 akn mgeras n tertonggeng sebelah perut sy . ngilu rasa nya . tp bila usap2 . nnt dy ok balik . activ sgt2 .

rsa mcm nk berak tp xbleh berak.. n sakit tu smpai ke pinggang..kalau penah senggugut.. rsanya mcm tu tp extremely pain..

hahahah sbnrnya x bole nk ckp sakit die. 😅 tang menangkap kt pinggang tu..😬

perut mngeras pastu kerap dn rse nak buang air besar tpi xjdi pon..

5y ago

Ohh ye ke.. ok2, kena take note laa lepas ni kalau ada rsa mcm tu.. tq yer sis☺️