Rasa contraction tu macam mana

Hi mommie.. #1stbaby Saya dah 35w.. Boleh tau tak macam mana rasa contraction tu.. Sebab takda pengalaman lagi huhu.. Ada tak rasa mcm sakit perut nak berak?

2 Balas

rasa macam senggugut cuma rasa dia dari sakit sikit naik ke sakit kuat sngat2 mmg tak tahan langsung smpai susah nak buat krja . ...klau sakit tp msih bleh buat krja tu false contraction.. baring kiri sakit pusing kanan ok tu Braxton Hicks@false contraction..

Contraction awl2 ni mcm senggugut saja. Klu jarang2 mai kira false contraction. Klu dia kerap selang 5 minit tu dh kira contraction yg betul.