Hi Mommie

Nak tanya, bila uolls bgtau family and friends abt ur pregnancy? Im 5 weeks pregnant now and excited to tell my family but my husband insist xnak bgtau anyone lg.. Sbb masa buat ultrasound tu still xdetect lg baby exactly brp week.. Dia nak bg sure btl2 baby brp week bru nak bgtau..

42 Balas

tak bagitahu sesiapa pun. senyap2 sampai orang teka sendiri pun sy xbagi confirmation. kau ra aku pregnant aku pregnant kau rasa tak kau punya pasal...tunggu beranak sudah. hati perut manusia ni tak semuanya baik