Scan Gender

Nak tanya, biasanya dekat kk ada buat detail scan ke utk tahu gender? Ataupun di klinik swasta sahaja. Biasanya kandungan berapa minggu?

11 Balas

Selalunya kk x buat scan gender. Tapi kalau dia scan tetiba dah obvious gender anak tu dia bgtau la boboy ke gegirl. Sy haritu selalu tya doc bila scan dekat kk. Tp tak nampak2. Alhamdulillah dah week 28 masatu terus buat details scan dekat Ken Rimba (swasta) jelas dah gender. ❤️ Better buat dekat swasta lah sbb dia akan explain details sikit 😘😘

Saya buat detail scan dekat swasta dan kandungan masa tu 24 week.niat nak buat sebab nak tengok yg dalam tu okey ke tak perkembangan nya.sekali dah dapat tengok gender,kira bonus la sebab dapat tengok gender sekali

Detail scan kne buat kt klinik swasta..biasanya kt KK check ukuran baby,berat baby,air ketuban..kalu KK sy mggu ke 31@32 scan baru dpt tau gender..jdnya slalunya x sabar nk tahu gender..scan kt swasta..

Kk xde sis , sy pun kne soh buat detail scan kat swasta huhuu .. 20-24 weeks mcm tuu suitable for detail scan ( correct me if I'm wrong yaa mummy² , tq beautiful 🥰 )

Saya dapat tahu gender masa scan dekat swasta. Kebetulan terpampang nampak bebird. Pergi tu sebab risau baby. Bonus, dapat tahu gender sekali 😂🤣

28weeks kat kk akan scan.. mase tu boleh tahu gender.. nk lg awal 24 weeks tu dh clear klu scan swasta

Kk xde detail scan sis. Detail scan kt klinik swasta je

kk tk ada detail scan so buat luar ,time tu tau gender

saya buat dkat swasta.. kalau dkt kk mcm xd3 plk..

Kk takda detail scan. Boleh buat kat swasta.