Biasanya minggu ke berapa kita dah boleh gi scan utk tgk gender kandungan.

Tengok di youtube 15 weeks dh nampak gender. Betul ke?

8 Balas

scan gender ni terpulang dgn bby nak bagi tunjuk ke x . tp saya masa 16w dah boleh nampak dah sebab bby bagi kerjasama 😇 but better 20w scan baru btl2 confirm nampak

3y ago

sama saya 16 week doc bgi tau baby boy 18 mase scan pun baby boy tp doc ckap kalau nak pasti tunggu 20 week ke atas skali check masa 26 week dy tutup tak nak bgi tunjuk malu kot hihi

20weeks ke atas . Kalau rasa banyak duit boleh je scan tiap2 bulan nk tgok baby kalau tk kepit , kalau rasa nak jimat tunggu 20weeks ke atas

sya prgi 18, 19 dn 20 dn 21week, baby x bgi nmpak..😰 22 week bru nmpk..ikut mood baby😌😂

Saya 20weeks dah dpt tahu gender😄 ikut baby juga kdg2 sorok. Malu kot.

Nak comfem betul² 20w ke atas .. Saya hritu 26w bru scan .. 😂

Doc prnh ckp 24w klu nk check gender

saya 28w bru scan gender

Saya cek 16w dah nampak