Scan Gender

Salam mommy semua. Nak tnye kandungan usia berapa week bru boleh scan gender ye. Waktu detail scan kt KK, boleh tahu da ke gender baby. Nak scan dlu jantina bru senang nk beli brg baby ?

1 Balas

Kk slalu 28w bru dia gtaw jantina and time tu mmg sesuai beli brg bby. Tp seelok nya beli unisex sbb scan ni buatan manusia je. Rmai je yg scan lain, kua lain. So nasihat sy beli unisex je senang. Next baby boleh pakai lg klu lain gender dgn yg skrg.

4y ago

Ok puan. Tq atas respon 🤗