Scan Gender

Nak tanya, biasanya dekat kk ada buat detail scan ke utk tahu gender? Ataupun di klinik swasta sahaja. Biasanya kandungan berapa minggu?

11 Balas

Selalunya kk x buat scan gender. Tapi kalau dia scan tetiba dah obvious gender anak tu dia bgtau la boboy ke gegirl. Sy haritu selalu tya doc bila scan dekat kk. Tp tak nampak2. Alhamdulillah dah week 28 masatu terus buat details scan dekat Ken Rimba (swasta) jelas dah gender. ❤️ Better buat dekat swasta lah sbb dia akan explain details sikit 😘😘