saiz kandungan tak sama dgn kiraan first day last period

Hi, nak tanya.. ada tak siapa2 kat sini ada pengalaman ukuran kandungan x sama dengan kiraan first day last period.. Mcm saya kalau ikut kiraan last period patutnya dah 10 weeks, tp buat ultrasound haritu size kantung 6 weeks 5 days... Dr suruh repeat scan semula next week.... tq in advance...

28 Balas

Arr..sy pnye xcited igt dh 7w5d.. Gi scan bru 6w tepat.. Pstu nmpk kantung jer plk.. Lg rsau mse tu..sbb ank² yg lain 5-7w nmpk dh jnin.. Yg nie..kosong lg..doc ckp sbb kecik lg... Next week gi scan blk.. Mntk² blh dh nmpk ar nnti... Somi xcited nk sgt nengok..😩