Saiz kandungan tak sama dengan kiraan 1st day last period. Normal ke?

Saya baru check klinik and kalau ikut kiraan dah 10 weeks tp bila check baru nmpak kantung. Mungkin 5-6 weeks. Period saya mmg tak teratur tp normal ke kiraan jauh dari 10 weeks ke 5 weeks? #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Normal je awak. Sbb kte pn xtau bila tarikh awak betul2 subur n tarikh sperma tue lekat. Jgn risau. 1st day period tue guideline shj. Akan dtg tarikh due akan berubah ikut usia kandungan yg sebenar.

1y ago

Semoga baby awak lekat kuat. Aaminn. Bykkn bedrest tau.