Pengalaman Di HWKKKL

Nak share pengalaman kat hospital ni baru baru ni. Sy pergi dlm pukul 5 ptg, dlm pukul 3 ptg esoknya pun x dpt wad lagi. Dah lah kalau doc ckp awak kena warded mmg xleh balik, makanya berkampung lah reramai kat kerusi emergency room tu. Ada yg disuruh balik sbb bukaan lambat n xda contraction. Nasihat sy, kalau bleh pi hospital lain yg dekat n less crowded pergi lah. Kesian sy tgk doc, nurse n especially mommy2 tu semua. Semua penat.

1 Balas

Betul.dah bersalin Kat sana bulan okt tahun lepas. Tpi Masa tu x ramai sgt.byk kosong.cuma nk tunggu giliran jumpa doktor je lmbt.sana crowded sbb hos baru.rmai yg dri jauh dtg ke Sana.