Suami Si Pak Buyong...

Just nak share... Kita ni dh pregnant biasa la kuat mkn & mengidam mcm2. Mcm sy ni skrg mmg tgh craving bnda2 manis. Pdahal dulu sblm pregnant, mmg xminat lgsg apa saja yg berasaskan coklat. So, dlm peti mmg penuh stok kek coklat, susu coklat, aiskrim coklat, puding. Tp... Asal sy nak mkn je tgk dh hilang. Nak nangis rasa... ?? Kalau susu coklat tu cnfirm2 tggal separuh... Mmg xde org lain la yg mkn, sbb sy duk berdua je dgn husband. Bila whatsapp dia dkt tmpt keje, dia ckp dia mkn sblm p keje. Kdg2 kantoi tgh mlm dia mkn... Duk dpn peti sejuk korek makanan sy dlm peti. ?? Tiap kali dia mkn tu la sy rasa nak nangis.. Sbb sy sndiri xpuas mkn. Last2 sy ckp dkt dia.. Pasni kalau nak beli apa2, pastikan beli 2. Sbb dlm rumah ni ada mak buyong & pak buyong. Sabar jela bakal ayah sorang ni... Dh mcm berebut mknan dgn ank kecik je rasa. ?? Ada tak yg husband dia sama cmni?? Blh share tak...

2 Balas

Sama la beli susu hl yg jenis botol.. Mak buyong x minum lagi pak buyong yg minum sekali dengan anak yg sulung.. Saya dpt minum pun setengah gelas je.. Yg lain anak beranak tu minum... Last beli 3 botol.. Sorg satu.. Hak umie x boleh usik..