Suami Demam

Suami dh demam 3 hari. Demam2 batuk dan selesema sikit. Tp dia liat nak mkn ubat. Kalau dia dgr ckp dan mkn ubat, myb xdala berlarutan sampai 3 hari. Skrg sy pula rsa mcm nak demam. Kepala rasa berat dan pening. Tekak dh rasa perit sikit. Nak nangis la rasa nya bila dpt suami degil. Disuruh mkn ubat, dia taknak. Skrg sy pula yg nak demam ne dh. Risau dgn kesihatan diri sdri dan baby dlm perut ?

1 Balas

Jika sy. Sy dh sound dh. Tu la xmakan ubat. Tgk. Sy pulak demam. Aish awak ni.. 🐯🐯

5y ago

Nak sound dia, dia pla sound kita balik. Berendam air mata je la