kenapa cpt sgt hcg detected..

Nak share juga.. saya patut period 4 mac (esok).. tp pada 26 feb hr tu saya ada keluar spotting kt panty.. badan x berapa sihat dan tetiba selsema.. beli upt check.. tgk2 ada double line tp x berapa jelas.. esoknya 27 feb check lg.. double line jd lebih jelas.. 1 mac (ahad) check lg.. pun bertambah jelas.. td 3 mac check lg jelas 2 line tu.. x sangka secepat itu hcg detected.. gambar bawah ni upt test saya wpun belum lambt period.. ada siapa2 yg mengalami mcm saya x.. sbb saya skrg pregnant yg ke 5.. sblm2 ni x mcm ni..

kenapa cpt sgt hcg detected..
40 Balas

Sya festime pregy. Bru 5weeks😂. Detect pregnant seminggu awal sblm trikh dtg period. Mmg awal gila🙊sya pun mcm sis ada perasaan tkot & konfius.. sbb sellu duk baca kt blog2..dua line tu akan nmpk trg lps lewat smgu dua klu x mai period kan?. Ni terblik. Smg sblm period dah trg sgt. Sedgkan period bulan sebelumnya dtg mcm biasa. Yg boleh cek upt pun kebetulan sgt sbb duk kemas umah sbb bru pindah. Jmpa upt dlm bag. Cek2 positif. Nasib tak angkt berat2😂😂 kebetulan sgt. Masa cek awal2 tu pun line dah trg. Skrg dah lps trikh sepatutnya period. Klu cek upt. Line cpt je naik dua. Pastu trg. Tya ramai2 sedra yg pengalaman ckp ni normal. Hcg tgi.. Tapi xpelah asalkan kandungan selamat. Mgu lps dah scan tpi blum nmpk ape2. X sbr nk tgu lgi 2/3 mgu. Nk doubles scan.. Hrap sgt kdgan sihat kuat. N tahniah sis🙋‍♀️