Kompom bby boy kan🤭

Mau tanya mommies yg bpengalaman, ni 1st scan jantina..dr ckp bby boy tp utk pasti lg next scan la. Kemarin scan bby xbg kerjasama xbg tgk lgsg😂 tp instict sy rasa bby boy🤭#firsttimemom #firstbaby

Kompom bby boy kan🤭
20 Balas

Boy sis. Saya scan baby boy mcm ni lah. Tapi baby saya lagi terkangkang kemain doc kat kk terkejut haha alhamdulillah bagi kerjasama setelah beberapa kali scan kat swasta tak dapat tahu gender 🙈🤣

2y ago

😂😂 bby xbg surprise..nak bgtau awl² dia boy🤭

boy tu sis.. mcm anak sulung saya.. anak second ni ramai kata boy. tapi xjelas pistolnya... 🥲 still doa baby pompuan.. tpi kalau dh boy. xkesah pon 😂🤣 dh takdir anak laki lagi

2y ago

hehehehe aminnnn aminnnn ya rabbb. anak sulung saya pon laki 😂🤣 tu pasal dok doa nak anak pompuan hahahahahahhahaha

kita girl tdi scan.. itu pun blh begaduh nk dptkan gender 22week .. 33week doc suruh dtg lgi nk confm smula. 🥰

2y ago

😂 tu la sis..sy 2nd scan tu bby xmau tnjk puas dr tu belek² xjga nmpk😂😂

mcm boy tu..sbb tajam mnkin dia pnya punai tu..hehe..mcm anak saya dulu mcm ni la msa scan..mmg btul boy..

2y ago

🤭🤭 hehe ada geng husben

tahniah .dah tahu jantina anak..biasa baby bila doktor nak scan ,dia ingat doktor nak main dgn dia..comel lah dik .

Mcm baby boy jaa 2 tgk ??? Tp xpasti sgt laqh sbb sy xpndai sgt tgk ... 😅😅😅

Boy tu sis. Boy mmg senang nampak 😂 kalau girl taknampak burung tu 🤭🤭

2y ago

Hehhe tahniah 🥰🥰

sama mcm saya scan masa 18w dulu . camni laa .. baby boy 😄

baby boy tu sis....mcm ank sy yg first ni

Eh nampak pistol diee… in shaa Allah boy tu 🤭