Doctor scan Jantina seawal 18week 😍

Nak share hari ni sy baru bt buku kt Kk petg td Alhamdulillah layanan my nurse n doctr sngat Vip pd sy la Tqvm . Apa yg bt sy teruja ialah sy nk sangat tahu jantina my baby xsbr sngt nk thu jantina, dgn spontanya doctr scan jntina my baby is boy Alhamdulillah smoga ank mama lahir nty sht smpurna tubuh bdn 🤲❤😍 mmaa ingat kn girl tp xpe la 😊 xkira la boy or girl syukur Alhamdulillah yg pnting ank2 mama sht² mama 🤲❤ ank2 mama murah rezeki sllu sht walafiat serta umur yg bmanfaat utk Dunia Akhirat Aamiin 🤲 My simptom bby boy ❤ suka tdur mngiring ke kiri ❤muka bminyak & mudah tumbuh jerawat ❤mengidam nk mkn ikan masin🤭 @ seafood ❤ sblm scan pernah doa nak bby girl tp Allah SWT bkhendk lain, Allah bg ptunjuk mimpi nampk mak mertua jaga my bby tp bby tu bby boy "bby boy pakai baju biru" subhannallah😊🤲. & bila doctr scan td nmpk jelas 🤭bird baby boy sy😊👍

Doctor scan Jantina seawal 18week 😍
14 Balas

alhamdulillah tahniah sis..akak baru 10mgu baru daftar buku pink. tp simptom adik tu mcm simptom kak ja..muka berminyak,suka tidoq mengiring,Naik jerawat,suka mkn jeruk,air Manis berais