Bag ziplock

Nak minta pendapat ni. Saya dh start nk prepare barang2 baby. So ingat nk beli beg ni untuk bju kat LR nanti. Biasa mommies2 semua beli size yang mana ya? Dan nak isi apa ja dlm ni nanti ? Baju , lampin , pampers lagi?

Bag ziplock
17 Balas

sy ank ke3 beria bt mcm ni.last2 xguna pn.hehe..sbb ank admit scn..nk blik bru pakai baju.tp ok bt mcm ni,tsusun n mudah.lr letak baju butang lgan pndek,pampes,bedung.yg len blh tmbh srung kaki/tgn.plastik tu sy bli kt eco jek.