Sabun baju baby

Baru2 ni sy ada topup keperluan baby skit tapi terlupa nak beli sabun baju baby , skrg dh 33w3d igt nk prepare basuh and packing .. kalau pakai sabun baju biasa jenama TOP tu boleh tk ye ? Sbb saya dh tkde bajet dh nk beli brg lagi . Minta pendapat yee#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

beli je sabun dkt tesco tu utk bby. sye beli brand cute n care tu bru 8ringgit botol besar. wangi jeee. xyah guna softener dh. sekali guna utk baju mak dgn bapak diaaa 😂sbb kulit bby ni sensitive lgi. tkut nnti jadi mslh kulit pulak kalau x sesuai.

1y ago

wah yeke alhamdulillah ada yg murah . tq sis , baik inshaAllah nnt sy cari dkt tesco

beli jenama tesco awak tak sampai 10rgt☺️.

1y ago

baik sis tq suggest kan 🥰