ziplock bag

Hai. Nk tnya sy nk letak baju baby dlm ziplock bag utk bsalin nt di hospital . So nk beli saiz apa ya.. Ada sape2 pernah beli n guna x?

11 Balas

Saya banyak pakai bag ziplock utk brg baby - masa newborn (baju extra), toiletries dia, sampai skrg nak gi swim class (2 tahun), brg basah/ baju atau biskut letak dlm ziplock bag. Dari size kecik sampi L boleh guna

Sy bru je order kat shopee... Murah. Skali bila smpi size S tu pun mcm muat2 je. Better M kot bru muat skali dgn selimut hoodie tu. Klu S hya muat2 spsng baju, pampers, barut, srg tgn & kaki je kot.

5y ago

Tq sis 😘

Sy bli size 20x30cm rm13 utk 20kpg kat shoppee.. muat utk masuk 1 pampers, spasang baju, mitten bootie cap, bedung, barut.. 1 beg tu boleh muat 10kpg pampers..

5y ago

Sis. Nk taip apa kt shoppe..? Ada gmbr x.. Mudh utk sy search kt shoppe..

Beli kt kedai borong brg plastik pun ade jugak. Mcm2 size ada. Sy haritu beli rm10 dpt 100pcs utk size 7x10.

5y ago

Tq sis for reply❤😊

Dkt diy ad byk saiz. Beli saiz Krts A4 pun dh ckup.

Tak payah ziplock pon xpa aih. Jnji cukuo brgnya

5y ago

Sy share je. Sbb kalu bby kuning ke payah ziplock. Pampers ibu bawak sikit.

Beli je lh yg besar..

Ziplock bag tu untuk apa ya?

5y ago

Cara Packing elok2 spya en. suami tau nk amik mne yg perlu dipakaikn utk baby smsa di hospital nnt. Memudahkan suami nnt.... Satu hari 1@2 pack (pagi & ptg pye set persalinan baby atau ibu) Tu je... Tpulang nk buat ke tknk tkpe... Heeee...

Yg nie sis..

5y ago

Ok tq so much sis mbntu sy.. ❤😊

M pn ok