assalammualaikum, saya nak tnye. . saya baru pregnent tapi masih awal lagi tapi dlm mase same saya ader cyst. .boleh tak bagi tips or pengalaman yg same mcm saya atau pun cara utk kecut lan cyst. . risau jugak sbb sblom kawin sy penah operation cyst tkot

Nak jawapan

1 Balas

Wslm...nti ms preggy lg naik.bulan bby mkin bsr cyst akn mngecut...jnji sis xstress n hppy chill spnjng preggy jg pemakanan..in shaa Allah smua akn ok. . 😉✌Sy pn ada cyst.. endometriosis stage 4 pnh operation both side ovary buang ktumbuhn doc pakar diagnosis xleh peknen..then b4 married ada 2nd time ktumbuhn dkt both side.. alhmdulillah ms preggy dia mngecil n mngecut dr size asal 5 ke 6cm reduce jd 2cm

4y ago

Aamiin