Petua hilangkan cyst

Hi mommies, mse scan bln 3 yg lalu Dr detect cyst dlm 4.6cm mcm tu.. (keguguran baby pertama bln 4). Dn bln 6 haritu dh lekat semula dn skrg tgh 10 weeks. Cyst 4.6cm tu masih ade. Dr suggest utk operate buang cyst tu dlm trimester 2..slpas mggu 14 cmtu. Persoalan sy.. adakh cara/tips utk hilangkan cyst tu? klu blh sy nk elakkan operation.. jd kiranya skrg sy nk usaha utk hilangkn cyst tu dari segi pemakanan. Baik sye usaha dlu.. huhu

2 Balas

elakan.mnum / makan dri asas soya cth taufu fa, pemakanan jaga , syur byk mkn, tapi ade syur xleh mkn ketika trimester 1, ikan blh mkn tapi ade sesetgh x blh