excited campur nervous

just nak cerita,tadi tgah menunggu nurse panggil kat kkia kan,nampak nurse tengah kelam kabut n then tiba2 ada nurse tgah bawa baby baru lahir dlm kain pelikat n nurse tu ckp baby kecik ,lpas tu sy pun tgok jelah nurse 4 org n sorg dokt tgah kelam kabut mengurus baby tu sbb emergency mama baby tu ter bersalin kat umah..smpai nurse buka kain pelikat tu n kluarkan baby tu alaaaaaa comelnye babyyy fresh2 lg hihihi baby tu dibersihkan sikit2 n baby tu xnangis pun..mama baby tu tgah baring kat dlm ambulans diluar klinik sy nampak..dlm hati sy berdoa semoga Allah permudahkan lah urusan mama baby n baby tersebut..sy dah selesai jumpa nurse barulah sy dgr ambulans tu gerak g hospital hantar mama n baby td hihihi...sape ada pengalaman mcmni?jom la kongsiii ☺️☺️

2 Balas

Kadang semua tu x d duga....so bila dah nak dekat due bg ready sedia2 apa yg patut..kena dah ada org dlm rumah.x blh sendiri2...

Dan suami kene belajar apa perlu buat kalau tiba2 emergency kita kena bsalin d rumah