BABY SEMBUNYI

sy pregnant dah 20week masa checkup nurse nak cek perut ukur tinggi tekan2 perut nurse tak rasa baby panggil lgi satu nurse tolong tekan pon tkde ckp perut lembut je mcm2 tnye ada turun darah ke air ke smua sy ckp tkde last2 nurse risau trus sruh jumpa doc sblum jmpa doc nurse cek bunyi jantung baby pon tak jumpa sy pon ikut rsau lpas tu tggu jmpa doc..sekali jmpa doc ckp dgn dia..dia pon sruh scan la tgok baby dan dgr jantung katanya ada je baby kat dlm aktif lgi jntung dia pon ok sy pon rasa alhamdulillah hilang rsau tu doc ckp kat nurse lemak tbal kena tekan dlm sikit klau nak ukur perut korang ade tak yg prnh mcm sy alami ni prtama rsau hujung2 lucu pulak baby pndai sembunyi dlm perut smpai rsau nurse d buatnya ??

4 Balas

saya scan haritu mcmtu jugak sis. doktor tekan kuat sbb baby sembunyi lepastu dh jumpa baby tunjuk kemaluan dia alahai lawak pun ada

yg nurse tekan2 lembut tu rupanya kat lelemak je.. x sampai ke baby.. tu yg lembut je.. sama la kita sis😆😆😂

saya pun cmtu...mudah2an baik2 semuanya

Baby pemalu ni 😍