Penghuni Rahim

Nak bertanya dan berkongsi pandangan.. Since saya dh ada anak perempuan jer blm lg dikurniakan anak lelaki. Sejauh mana kebenaran rahim kiri selalu didiami anak perempuan dan rahim kanan selalunya anak lelaki. Kalau pengalaman saya, mmg rahim kiri tmpt anak2 perempuan saya duduk slalu. Semua dari rahim sblh kiri. Betul tak ttg anggapan ni? Just sharing mommy.

15 Balas

Sy tak pasti kesahihannya sis..tp kebanyakkan org ckp mcmtu la sis..tp apa yg sy tau..sperma ada 2 jenis kromosom..smada X atau Y... yg mbezakan antara ank lelaki dn pompuan..ovum ada satu jenis je iaitu X...jika sperma X btemu X akan jd ank pompuan..jika Y btemu X akan jd lelaki..so sperma husb kita yg mbezakn llki atau pompuan..

5y ago

Ok. Tq sis.

Saya anak2 Saya Semua Belah kanan... Boy n girl... Yg counting ni pun Belah Kanan girl... Xboleh caya... Kiri ke Kanan...mane baby selesa,situ dia Duk...

saya baby boy both sides baby main2 😂 kadang kiri kadang kanan equally. wallahualam saya pun taktau kesahihan fakta tu sis. Sis tgh preggy ye?

5y ago

Ye. Doakan lelaki pula. Hehe. Dh byk gurl ni.. 😂. Tq sis..

Hmm itula haritu nurse Ada ckp.. Ada org ckp juga kt dia Kiri sllu gurl.. tpi kwn sy cek bby boy...Kiri juga.. sy jer belum scan.. 😌

5y ago

Rahim kiri saya semua penghuni girl. Hehe. Mungkin kebetulan kot.. ☺️

baby sy tgh²😂🤣 nurse pun gelak je lain mcm bdk ni sllu org tak kiri , kanan la die duduk .

5y ago

Haha. Tak pandai diam.. Hehe.

Sy bby.slalu duk blah kanan je.. 😂😂😂dpt bby gurl..hehe😂😂✌

5y ago

Yeke.. Hehe. X blh pakai la ckp2 tu kan. Tq sis..

xboleh tgk brrdsrkn kdudukn gnder nie hehe sye blh knan n kiri anak laki..

5y ago

Tak pernah ade anak lelaki. Tu yg tak tau. Slama ni girl je asyik dok rahim kiri. Hehe. Tq sis..

Sy bby girl.. dduk sblh kanan.. ada masa je main tendang² sblh kiri..

5y ago

X semestinya la kan.. Tq sis..

sy scan 3x dah nmpk pistol..skrg 24w.. bby suke duduk blh kiri 😁

5y ago

Alhamdulillah. Tq ye sis.. Hehe

Saya pun dah ada 2 gegirl. Dua2 dok rahim kiri gak. ☺️

5y ago

Kebetulan pula ye.. Hehe..